Hoppa till sidans innehåll

Inget SM i sprint i Växjö 2020

16 JUN 2020 22:00
Givet situationen med coronapandemin och de restriktioner som har följt, har Växjö OK beslutat att inte arrangera SM i sprint 2020. Tävlingarna, som ursprungligen skulle ha arrangerats i slutet av maj, blev under våren uppskjutna till augusti.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2020 22:00

Tävlingsledningen har nu, tillsammans med Växjö OK:s styrelse, beslutat att Växjö OK inte kommer att arrangera. I och med att restriktionerna om folksamlingar från i våras fortfarande gäller, bedöms utsikterna för att kunna arrangera alltför små. Samtidigt är det arbete som skulle krävas för att anpassa arrangemanget till rådande restriktioner svårt att möta, på så kort tid. 

Vår ambition är att undersöka möjligheten att arrangera ett SM i sprint något av de kommande åren och detta ska nu diskuteras tillsammans med SOFT. 

Vi vill understryka att detta inte per automatik betyder att ett SM i sprint inte kommer att arrangeras 2020; SOFT kan fortfarande besluta om andra alternativ. 

Till sist vill vi rikta ett stort tack till alla funktionärer som varit med eller skulle varit med – dels från Växjö OK, dels från andra klubbar som ställt upp. Vi vill också tacka våra samarbetsparnters för deras stöd.

/Tävlingsledningen

Skribent: Simon Christoferson
Epost: Adressen Gömd

VOK
I samarbete med föreningar i Växjö med omnejd.


KONTAKT: This is a mailto link 


 SPONSORER