Hoppa till sidans innehåll

Hittaut 2022

30 JAN 2022 11:24
Efter ett succeartat premiärår laddar vi nu för en utökad version av Hittaut Växjö.
  • Skapad: 30 JAN 2022 11:24

Arbetet är i full gång för att ta fram kartan som kommer att spänna över i stort sett hela Växjö. Kartan kommer att sträcka sig betydligt längre västerut i år med bl. a. Västra Mark (med Arenastaden och Grand Samarkand), Bokhultet och Öjaby.

Mycket av arbetet som gjordes förra året kan vi självklart dra nytta av även i år medan vissa andra saker kräver ständigt hårt arbete. En sådan del är jakten på samarbetspartners. Nu med ett större kartområde ökar förutsättningarna att kunna sälja in konceptet. Jobbar du på eller bara har goda kontakter in till en organisation som du tror kan vara en lämplig partner prata med ansvarig inom organisationen om Hittaut eller ta kontakt med mig så kan vi prata vidare kring hur samarbetet kan utformas för bästa utfall för bägge parter.

Min arbetsgivare HRM Software körde friskvårdsutmaningen som en del av samarbetsavtalet under förra säsongen. Det var verkligen en aktivitet som gjorde att många anställda kom ut och rörde på sig och upptäckte nya område i Växjö men framför allt skapade det engagemang och samhörighet. I friskvårdsutmaningen tävlade vi dels i lag inom företaget, dels mot alla andra organisationer som deltog.

Om någon har goda kontakter till samarbetspartners VOK tidigare jobbat med hör gärna av er till mig med namn på kontaktperson.

Självklart så blir Hittaut Växjö bättre ju fler vi blir som hjälper till, så vill du hjälpa till med arbetet med partners eller andra delar inom Hittaut är hjälpen väldigt välkommen. Bara hör av dig!

Precis som förra året kommer vi att behöva hjälp med att reka lämpliga Checkpointsplaceringar, utsättning och support under säsong. Här har vi en grupp som jag tänker att vi jobbar vidare med, men det finns plats för fler även här.

Vi ser fram emot en fin säsong!

Per Rooth

0768329619

This is a mailto link

Skribent: Per Rooth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Växjö OK - Orientering
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Besöksadress:
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info