Hoppa till sidans innehåll

Renovering av klubbrummet

14 DEC 2020 13:57
Renovering av klubbrummet tar sin början under julen. Det finns många fördelar med att göra det nu när verksamheten ligger nere.
  • Skapad: 14 DEC 2020 13:57

Renovering av klubbrummet tar sin början under julen. Vi kan inte träffas så många i Vokalen men jag tror att det går att genomföra ändå om några ur samma familj tar sig an ansvarsområdena. Det finns många fördelar med att göra det nu när verksamheten ligger nere.

Möbler, tapet och färg är till största delen redan inköpt. Det som ska göras är att alla befintliga möbler ska ersättas med nya, taket ska målas och vi ska sätta upp nya tapeter. Det arbetet som är mest krävande är att sortera, slänga och organisera det material som är i rummet nu. Vissa saker ska till rummet på vinden, andra ska vara kvar och en hel del ska slängas.

Ansvarsområden:

Utrensning och nerpackning:

Varje kommitté ansvarar för rensning av sitt skåp. Lägg sakerna i kartonger och märk dem med ”kommitténamn”, ”slänga” eller ”klubbrummet” (om ni har något i era skåp som är gemensamt för fler än kommittén). Observera att dagens skåp är 60 cm djupa och de nya är 40 cm djupa. Har kommittéerna inte rensat sitt skåp när det är dags att bära ut möblerna så läggs grejerna i kartonger och så får man sortera när det är dags att packa upp.

Övriga gemensamma grejor måste vi hjälpas åt med. Finns det något som ni vill ska sparas så åk till Vokalen och packa ner det i en kartong. Skriv ”arkiv” eller ”klubbrum” på kartongen och sätt den i storstugan på angiven plats.

Datorerna flyttas till herrarnas omklädningsrum när det är dags att måla och tapetsera.

Skruva ihop möbler:

Möbler från IKEA ligger i kartonger i storstugan. Var och en som har tråkigt i Coronatider får mer än gärna åka till Vokalen och skruva ihop dem när det passar.

Tak- och listmålning:

Ansvarig sökes.

Tapetsering:

Ansvarig sökes. I arbetet ingår förarbete och tapetsering.

Ansvarsområde

Ansvarig

Tidsåtgång

Utrensning och nerpackning

Alla som är intresserande av att spara saker. Kommittéerna ansvarar för sitt skåp.

V 51–52

Skruva ihop möbler

Alla klubbmedlemmar

V 51–1

Tak- och listmålning

 

V 53

Tapetsering

 

V 1

Möblering och iordningställande

Helena

V 2-

 

Hör av dig till Helena Lindén: 073 06 50 271 eller This is a mailto link om du kan tänka dig att vara ansvarig för tak- och listmålning eller tapetsering eller om du har några funderingar.

Skribent: Helena gm Patrik Karlsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Växjö OK - Orientering
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Besöksadress:
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info