Hoppa till sidans innehåll

Resultat reservatscupen

14 JUN 2021 21:47
Det är nu färdigräknat och dags att släppa resultaten från reservatscupen.
  • Uppdaterad: 14 JUN 2021 21:47

Bättre sent än aldrig, nu har sekretariatet äntligen räknat klart. Kul att se att ni är flera som har hittat ut och besökt naturreservat runt om i kommunen. Hoppas att ni har hittat några nya fina guldkorn att återkomma till som träningsrunda eller utflykt med obligatorisk fika. Bra jobbat alla! Så till resultaten.

I damklassen tog sig Helena, Berit och undertecknad runt alla 18 etapper, bra jobbat till oss och tänk vad mycket vi har fått se. Slutstriden kom till slut att bli en jämn fajt mellan Helena och mig själv, men jag får se mig besegrad. Stort grattis till Helena. Eva knep tredjeplatsen.
Tre stycken herrar, Jan, Lars och Mats, tog sig igenom alla 18 etapper – bra jobbat även till er! Totalsegern landade till slut hos Jan med Lars och Niklas på efterföljande pallplatser. Stort grattis.
Lagtävlingen blev orimligt spännande och jag har trippel-kontrollräknat. Reglerna i lagtävlingen löd enligt följande: ”I lagtävlingen läggs löparnas individuella poäng på respektive etapp ihop till en gemensam lagpoäng och divideras sedan med antalet lagmedlemmar.”
I slutändan skiljde det en enda ynka poäng mellan segrarlaget och tvåan. Och sedan ytterligare en ynka poäng mellan andra- och tredjeplatsen.
Ett stort grattis till laget Filt&Fika som till slut stod som segrare.
Priser till segrarna, Jan, Helena och laget Filt&Fika, finns från och med måndag 14 juni att hämta på hatthyllan i Vokalen.
Återigen, bra kämpat alla!
Resultat reservatscupen
Skribent: Susanne de Bourg (via Mattias Karlsson)
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Växjö OK - Orientering
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Besöksadress:
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info