Hoppa till sidans innehåll

Framgångar för Växjö OK på Tiomila 2022

08 MAJ 2022 12:27
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2022 12:27

Efter en intensiv tävlingshelg kan vi summera ett framgångsrikt Tiomila i Örebro för klubben. I stafetterna stod Växjö OK för fina insatser på såväl ungdoms- som dam- och herrsidan. Först och främst dock en stor eloge till alla föräldrar och ledare som har arbetat med praktiska förberedelse såsom tiomilasamlingar, läger, träningar, pepp, planering, laguttagning, tältpynt, mathållning på plats med mera - utan era insatserna hade Tiomila 2022 troligen aldrig blivit en sådan succé för klubben och definitivt inte haft samma trevliga inramning.

Från resultatlistorna noterar vi följande fina placeringar för våra förstalag:

21 

Ungdom

95

Dam

38

Herr

Resultatet i herrklassen är ett nytt kliv framåt och visar att trenden de senaste årens Tiomila håller i sig, där vi lyckas att fylla på med unga, hungriga löpare från de egna leden.

Resultatet i damklassen är en succé, särskilt med tanke på att vi till detta Tiomila tappat några av våra starkaste kort.

Resultatet i ungdomsklassen talar för sig självt.

Glädjande är även att samtliga andra- och tredjelag tog sig runt stafetten. Detta ger bra erfarenheter för de som knackar på dörren till förstalag och framförallt rum för orienteringsglädje brett i klubben.

Som helhet får man konstatera att vi i Växjö OK har tagit oss igenom pandemiåren på ett starkt sätt och kommit ut väl på andra sidan, såväl vad gäller ungdom, bredd och elit. Härnäst ser vi fram emot ett Tjoget på hemmaplan som nästa stora klubbsamling och hoppas att ännu fler medlemmar då kan vara med och dela gemenskapen på plats - det är tillsammans vi är starka.

Återigen tack till alla som har varit med och gjort årets Tiomilaäventyr möjligt!

Skribent: Mattias Karlsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Växjö OK - Orientering
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Besöksadress:
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info