Hoppa till sidans innehåll

Inför Hittaut Växjö 2021

24 APR 2021 18:07
Gruppen kring Hittaut har haft några hektiska veckor med förberedelser inför vår premiärsäsong av Hittaut. Kartan är nu skickad för tryck efter hårt arbete med kartfilen, rek av checkpointplaceringar och layout av papperskartan.
  • Skapad: 24 APR 2021 18:07

Den tidsplan vi jobbat utefter ser ut att hålla så premiärdatum blir Kristi himmelfärdsdag, den 13 maj. Inför detta kommer vi att jobba med marknadsföring i lokala medier, på vårt instagramkonto @hittautvaxjo och troligtvis också med några event på lämpliga platser i Växjö.

Kartan kommer att spridas till samtliga prenumeranter av Smålandsposten den 12 maj. Kartan kommer även att finnas på en rad utlämningsställen from den 13 maj samt för utskrift på: https://www.orientering.se/hittaut/vaxjo .

Sedan förra informationen om Hittaut har flera personer hört av sig om att man gärna hjälper till. Vi kommer att återkomma till er inom kort för att fördela arbetet med utsättning av Checkpoints mm. Självklart är det bara att höra av sig om du först nu kommit på att du vill hjälpa till.

  • Är du personen som älskar att väcka intresse på Instagram, i så fall tar vi gärna emot hjälp med att driva vårt konto. Självklart kan ni vara flera som hjälps åt.
  • Skulle du tycka det var kul att bevaka och hantera deltagarnas frågor till Hittaut-mailen? Även här vill vi gärna ha hjälp.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till Martin Larsson, Patrik Karlsson, Fredrik Johansson och Fredrik Elingfors för fantastiskt arbete med att jobba fram kartan.

Nu ser vi fram emot lanseringen!

Skribent: Per Rooth
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Växjö OK - Orientering
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Besöksadress:
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info