Hoppa till sidans innehåll
Foto: mattias

Intresseanmäl dig till Tjoget

01 JUN 2022 08:04
Snart går intresseanmälan ut. Efter ett alltför långt uppehåll är det nu dags för Tjoget igen. 20sträckor, såväl natt som dag, alla helt "raka" - ingen gaffling. Var med och spring du med!
  • Uppdaterad: 19 MAJ 2022 16:18

Obs! Intresseanmäl dig till Tjoget 2022 senast nu på lördag 18juni kl 23:59. Saknar du någon i anmälningslistan? Ta en kik och prata direkt med klubbkompisar som du tycker borde vara med. Snart är det äntligen dags igen!

Vad passar bättre att informera om såhär på årets hetaste dag hittills, än att intresseanmälan till Tjoget nu har öppnat!? Visst ska vi se till att få med flera lag från klubben i denna fantastiska tävling! Den har ju faktiskt allt - det är inte bara oerhört prestigefyllt, utan även väldigt mysigt. Det är nära till allt, även arenan, och det är en av de tillfällen på året då en mängd medlemmar kommer samman och springer oreintering tillsammans. Har du aldrig varit med förut? Tveka då inte utan intresseanmäl dig i år!

Tjoget avgörs 2-3 juli, denna gång i Falebo Emmaboda. Stafetten har 20st sträckor från 2,5km vit till 8km svart bana - alla sträckor är "raka", dvs ingen som helst gaffling! Tjoget är en tävling för alla och envar, glad motionär såväl som allvarlig elitorienterare, och tvärtom. Hoppas verkligen att alla ni klubbmedlemmar vill, kan och känner att ni är välkomna att vara med, oavsett ambitionsnivå och orienteringsvana. Det finns en liten egenavgift för att delta, och denna är 100kr/person. Väl värt dessa kronor.  

Givetvis ska vi även försöka förbereda oss i vanlig ordning för stafetten, detta med ett par Tjogetträningar. På dessa träningar får man möjlighet att komma ut i skogen, orientera, träffa kompisar, få motion, lära sig att hänga i en klunga eller lära sig att dra en klunga om man hellre vill det, tempoträning förstås för den som vill få upp flåset. Programmet för årets Tjogetträningar ser ut såhär:

9/6 Bokhultet, arrangör Valter R
16/6 Skogstorp, arrangör Isac & Hugo E
23/6 Furuby Väst, arrangör Mattias K
30/6 Hissö/Musö, arrangör Anders P

Banor kommer att erbjudas enligt samma upplägg som Vinternatt, dvs kort lätt, kort svår, orange, mellan och lång bana. Håll utkick efter dessa träningar när det närmar sig. 

Intresseanmälan till Tjoget är redan öppen. Ni hittar den på Eventor, under klubbaktiviteter, här på länk (inlogg på Eventor krävs). Gör din intresseanmälan redan nu och så peppar vi tillsammans att det äntligen är dags för Tjoget igen!
https://eventor.orientering.se/Activities/Show/15847

Tjogets hemsida hittar du här:
www.tjoget.nu


Skribent: Mattias Karlsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Växjö OK - Orientering
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Besöksadress:
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info