Hoppa till sidans innehåll

Ullmax

13 NOV 2020 15:38
Glöm inte att göra era beställningar av Ullmax senast söndag 15/11
  • Skapad: 13 NOV 2020 15:38

Nu är hösten här och ni behöver kanske fylla på med lite varmare kläder från Ullmax samtidigt som klubben kan tjäna en slant. Deras sortiment är i huvudsak kläder för vinterträning som underställ, strumpor, vintertights, varma fleecetröjor till dam, herr och barn. Ullmax har även tagit fram ett nytt koncept som de kallar Everyday by Ullmax. Det är ett sortiment med produkter (strumpor & underkläder) som alla i familjen använder varje dag.

Jag kommer att skicka in en gemensam beställning för klubben för det ni beställer senast den 15 november. Det finns kataloger i tidningsstället i Vokalens storstuga. Av höstkatalogen finns det flera så den går bra att låna hem men av katalogen med Everyday-sortimentet finns det bara ett exemplar så den får vara kvar i Vokalen. Ni kan även hitta både höstkatalogen med det vanliga Ullmax-sortimentet och katalogen med Everyday-sortimentet på Ullmax.se.

När du har bestämt dig för vad du vill köpa kan du antingen göra din beställning via beställningslistor som finns vid katalogerna i tidningsstället i Vokalen eller kan du registrera dig som säljare. Du registrerar dig som säljare genom att gå in på www.ullmax.se, klicka på hänglåset uppe till höger och registrera dig som ny säljare för Växjö OK. Sen kan du själv registrera de produkter som du har sålt till vänner & bekanta eller vill köpa själv. När du är klar med dina beställningar väljer du alternativet skicka in beställning senast den 15 november. Då kommer beställningen till mig som kontaktperson och jag skickar sedan in klubbens totala order. Du kan registrera dig som säljare även om du bara vill beställa produkter till dig själv.

Vill du inte registrera dig som säljare eller fylla i beställningsformulär i Vokalen kan du även maila din beställning till mig på This is a mailto link.

Efter att jag skickat iväg vår totala order tar det sedan ca en vecka innan jag får era varor. Eftersom alla aktiviteter i Vokalen är inställda nu hör jag av mig till er som har beställt  när jag har fått leveransen så får vi komma överens om hur ni ska få er beställning. När klubben gör en gemensam beställning är klubbens förtjänst 30 % av ordersumman och det blir fraktfritt för dig.

Men det är inte bara när klubben gör en gemensam beställning som ni kan köpa Ullmax-produkter och samtidigt stödja Växjö OK. Om ni använder länken till Ullmax på hemsidan kommer ni in till webbshopen med Växjö OK förvalt som klubb. Det går också bra att gå in via webbshopen på Ullmax hemsida och komma ihåg att välja Växjö OK som klubb att stödja. Handlar ni på detta sätt får klubben 10 % i förtjänst. När ni handlar via den länken där förtjänsten till klubben är lägre skickas varorna till ert närmsta utlämningsställe, fraktkostnaden är 49 kr och om ni handlar för 600 kr eller mer är det fraktfritt.

/Susanne 073-7443522

Skribent: Alicia Lundgren
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Växjö OK - Orientering
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Besöksadress:
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info