Hoppa till sidans innehåll

Kartor


I inloggat läge (du ser kartorna endast som inloggad) kan du ladda ned en karta för att träna på egen hand eller lägga banor för träningar/tävlingar. För varje karta kommer inom kort också finnas en PDF så att man kan skriva ut kartan även om man inte har OCAD. 

För varje karta kommer det finnas information som kan vara bra att ha när man använder kartan för tex gruppträning. Det kan vara information om jakt, parkeringsmöjligheter eller annat som är bra att veta. 

Man får revidera kartorna om man vill och kan men måste spara (spara i OCAD 9) den reviderade kartan på formen initial+datum tex MF210804 för Måns Faxén, 4 aug 2021. Den tidigare versionen måste ligga kvar.  På så vis vet man vilken som är senast reviderad och alla historiska kartor ligger kvar. Kan du inte lägga in dem på hemsidan kan du skicka dem via mejl till This is a mailto link 

Har ni någon karta eller synpunkter så hör gärna av er till This is a mailto link så att vi hela tiden kan justera dena sida och göra det så smidigt och lätt som möjligt att använda klubbens kartor.

Uppdaterad: 01 NOV 2020 21:52 Skribent: Måns Faxén
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Växjö OK - Orientering
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Besöksadress:
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info