Hoppa till sidans innehåll

Mer om Växjö OK


Växjö OK är medlem i Svenska Orienteringsförbundet och Svenska Skidförbundet.

Vi har ett brett program som omfattar allt ifrån tuff tävlingsorientering till skön motion. En viktig målsättning är att alla, såväl elit som motionärer, ungdomar och äldre ska känna sig hemma i klubben.
Gemenskap och trivsel är lika viktigt som tävlingsresultat.

Om man vill tävla i orientering anmäler man sig via Eventor (eventor.orientering.se). Man får inloggningsuppgifter till Eventor i samband med att man får bekräftelsemejlet om att man är medlem (se info till höger). Är man medlem men inte har inloggningsuppgifter skriver man till This is a mailto link och frågar efter det. Vårt medlemsregister ligger i IdrottOnline och man kan använda samma inloggningsuppgifter för att logga in i IdrottOnline och se medlemsregistret (motsvarar den tidigare "matrikeln"). 

Medlemmar som önskar tävla i skidåkning, tex i Vasaloppet, ska vara registrerade som skidåkare. Ange detta vid medlemsansökan så läggs information in om detta i IdrottOnline. Om du redan är medlem och vill lägga till detta skriver du till This is a mailto link. Notera att medlemmar inte automatiskt läggs in som skidåkare, utan endast de som anmäler intresse för detta blir upplagda.

Växjö OK betalar en del av tävlingsavgiften vid orienteringstävlingar. Stafetter där man representerar klubben är avgiftsfria

Uppdaterad: 20 DEC 2010 15:54

Postadress:
Växjö OK - Orientering
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Besöksadress:
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info