Hoppa till sidans innehåll

Medlemsskap


Ny medlem:

Medlemsansökan gör man genom att skicka nedanstående uppgifter tille-posten This is a mailto link:

- namn och fullständigt personnummer

- telefonnummer (helst mobilnummer)

- e-postadress (viktigt, då den används vid fakturering av medlemsavgifter, klubbkläder och annat som man deltar i och som har en sk egenavgift). För barn och ungdomar anges i första hand den epostadress som man vill att fakturor ska gå till.

- typ av medlemskap, se ovan (vuxen, ungdom, familj, passiv).

- vid familjemedlemskap även uppgifter om de övriga familjemedlemmarna (ange namn, epost (lämpligen en förälders då den även används vid ev fakturering av tex  tränings-tävlingsavgift för ungdomar), mobilnummer om det finns samt fullständigt personnummer). Ange även vem i familjen ni vill ska få fakturan för familjemedlemskapet.

Efter att du skickat in dessa uppgifter kommer du att få ett mejl med faktura på medlemsavgiften och när denna är betald får du ett mejl med inloggningsuppgifter till Eventor (används om man vill anmäla sig till tävlingar) samt ett mejl med bifogat bekräftelsebrev om att avgiften inkommit och att du nu är medlem. From året därefter får du årligen en faktura via mejl på medlemsavgiften. Den skickas ut runt 1 februari.

Om du inte längre vill vara medlem eller ändrar epost eller mobilnummer meddelar du detta till This is a mailto link eller pratar med någon av ledarna i ungdomsgruppen.

Postadress:
Växjö OK - Orientering
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Besöksadress:
Gamla Norrvägen 56
35243 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info