SM-GULD till Noel Braun - nu fortsätter tävlingarna

• 15 sep 2022

Bättre sent än aldrig brukar det ju heta, visst ska vi ha en nyhet på vår hemsida om ett SM-guld!? Det var just vad Noel Braun tog i söndagens SM-Final på Långdistans i klassen H20. Över löpta 11475m i tung Dala-terräng blev segermarginalen 4:36min för Noel - STORT GRATTIS!

Inte nog med detta, i samma H20-klass placerade sig Hugo Kindborn som 9:a och Hugo Ericcson som 11:a. Fina insatser alltså av båda dessa herrar. I H21-klassen sprang Gustav Runefors in som 28:a efter tunga 2h 9min och 17s orientering. En fin insats det med.

Redan imorgon fredag fortsätter årets SM-tävlingar med kvalet på SM Medeldistans, därefter följer final på lördag och sedan den spännande SM-stafetten på söndag. På dessa tävlingar finns dryga 10-talet löpare som representerar klubben. SM-lagen finns redovisade av UK i tidigare nyhet här på hemsidan. Vi önskar samtliga löpare fina lopp i skogen.