Ullmax - Beställ senast 5/11

  • 29 okt 2023

Nu är hösten här och du behöver kanske fylla på med lite varmare kläder från Ullmax samtidigt som klubben kan få en förtjänst.

 

Vi gör en gemensam beställning för klubben för det som beställs senast söndagen den 5 november. Det finns nya kataloger i tidningsstället bredvid sofforna i Vokalen. Låna gärna hem en katalog. Du kan även hitta katalogen på ullmax.se.

När du har bestämt vad du vill köpa kan du göra din beställning genom att antingen:

  • scanna QR-koden som finns på framsidan av katalogen och ange den åttasiffriga koden som står på katalogen
  • eller kan du registrera dig som säljare. Det gör du genom att gå in på ullmax.se, välj logga in och sedan säljare och skapa ett nytt säljkonto och ange gruppkoden 211611 som visar att du är säljare för Växjö OK. Sen kan du själv registrera de produkter som du sålt till vänner och bekanta eller vill köpa själv. Beställningen kommer sedan till mig som kontaktperson och jag skickar sedan in klubbens totala order. Du kan registrera dig som säljare även om du bara vill beställa produkter till dig själv
  • eller kan du göra din beställning via beställningslistorna som finns vid katalogerna i tidningsstället i Vokalen.

 

Beställda produkter beräknas finnas i Vokalen för avhämtning under vecka 46 och du kommer därefter att få en faktura via mail från Växjö OK för din beställning. 

När vi gör en gemensam beställning är klubbens förtjänst 30 % och det blir fraktfritt för dig.

Men det är inte bara när vi gör en gemensam beställning som du kan köpa ullmax produkter och samtidigt stödja Växjö OK. Om du använder länken till Ullmax på VOK:s hemsida kommer du till webbshopen med Växjö OK förvalt som klubb. Handlar du på detta sätt får klubben 10 % i förtjänst.

Har du frågor, maila mig på susanne.em.lundgren@gmail.com