Medlemsinsatser - Sprint SM 2025

  • 29 maj 2024

Den 16-17 augusti 2025 står klubben som värd för Sprint-SM. Det blir en kul utmaning där vi skall visa upp oss från vår allra bästa sida som arrangör och vi behöver Din hjälp!

Vi kommer utse svenska mästare individuellt i klasserna HD18, HD20 och HD21 samt svenska mästare i Knock-out sprint för HD21 i tävlingar med fokus på sportslig rättvisa. 

Det kommer att krävas mycket arbete som vi räknar med skall stärka samarbetet inom klubben. Vi lär känna varandra bättre samtidigt som det ger ett bra tillskott till klubbkassan.

Enligt våra första uppskattningar kommer det att behövas närmare 5000 arbetstimmar totalt för att ro detta i hamn och merparten av dessa timmar ligger under tävlingsdagarna. För att klara detta arrangemang kommer vi att behöva alla medlemmars hjälp från och med nu och fram till dess att tävlingarna är avgjorda.

Som medlem i Växjö OK räknar vi med att just Du ställer upp och hjälper till. Hör vi inget annat från dig innan den första juli 2024 förutsätter vi att du är tillgänglig som funktionär dessa dagar. Vi behöver också många som hjälper till med förberedelsearbetet under hösten samt våren och vi hoppas att du ställer dig positiv till att assistera med detta när du blir tillfrågad!

Vi blir mycket tacksamma om du berättar för oss att du är intresserad av att vara extra involverad. Kanske som ansvarig för en viss del i arrangemanget!

Respondera till info@vaxjook.se om du av någon anledning inte är tillgänglig, om vill ta ansvar för någon del i arrangemanget, alternativt har andra frågor. Det går också bra att kontakta Isac Ericsson, Peter Johansson, Henrik Kroksmyr, Adrian Skobe eller Andreas Ulvagården direkt.

 

Varma hälsningar
Styrelsen i Växjö Orienteringsklubb