Nu går vi över till IdrottOnline!

  • 5 nov 2020

Nu går det att logga in. Här finns info och länk till en manual!

På fredag kommer hemsidan att flyttas till IdrottOnline. Det innebär att gamla hemsidan inte kommer att uppdateras mer, men den kommer finnas kvar i bakgrunden att hämta information ifrån.

För att kunna komma åt nya intranätet krävs medlemsskap och inloggning i IdrottOnline (samma som Eventor). Vet du inte vad du har, kontakta IdrottOnline-ansvarig (se nedan).

För att kunna redigera nya hemsidan krävs redigerarbehörighet. Det ges av IdrottOnline-ansvarig (se nedan).

Behöver du ha något uppdaterat på hemsidan och inte har behörighet/vet hur? Kontakta Patrik Karlsson på patrik@pktk.se / 0767601455

Nya hemsidan är uppbyggd på ett lite annorlunda sätt, men med ungefär samma funktioner. [Här är länk till en manual] som ger info hur man går tillväga för att redigera.

En viktig skillnad är anmälningsfunktionen på nuvarande hemsidan. På nya sidan går det att sköta dels via Eventors Klubbaktivitetsfunktion (som kräver inloggning i Eventor för att kunna anmäla sig) eller via en gästboksfunktion (som kan läggas på en särskild undersida till exempelvis en arbetsgrupp eller träningsaktivitet).

 

Är ni osäkra, har frågor, behöver förslag på lösning till en utmaning - kontakta hemsideansvarig Patrik K, patrik@pktk.se eller 0767601455

Tillsammans skapar vi en bra ny hemsida och jag kommer hjälpa de som behöver att få ut information! 

 

För behov av behörighet, kontakta IdrottOnline-ansvarig: Petter Andersson, petter@nickalycke.se