Veckans bana

  • 13 jan 2021

Efter ett uppehåll fortsätter nu veckans bana under januari och februari.

För att minska arbetsbördan för arrangörer och möjliggöra för fler att delta så återgår vi till ursprungskonceptet vilket innebär en bana på ca 7 - 8 km och en bana på ca 4 – 5 km. Kontrollerna markeras med snitsel och hänger ute måndag – söndag.

Som arrangör ska du lägga banor, sätta ut och plocka in kontroller samt ladda upp banorna på hemsidan och livelox. Om du inte är bekväm med att ladda upp filerna själv så kan du skicka kart- och banläggningsfil samt pdf till joel.kall.karlsson@gmail.com senast lördagen innan din etapp.

Under februari saknas arrangörer vecka 6 och 8. Skriv i kommentarsfältet till denna nyhet om du kan ta ansvar för en av dessa veckor. För att inte störa jakt använder vi under januari och februari våra tätortsnära kartor men det är okej att frångå denna princip om man som arrangör stämmer av med markägare och jaktlag.

Denna vecka (v.2) finns ingen arrangör. Passa istället på att springa förra veckans korridor i Bokhultet eller långdistansen i Kronoberg. Kontrollerna på långdistansen är markerade med snitsel och hänger ute till den 1 februari.