Hitta Ut 2021

  • 17 mar 2021

Nu är det klart att vi kör Hitta Ut 2021. I förra veckan togs beslut om att vi kör igång med Hitta Ut och målet är att vara igång i mitten på maj.

Projektgruppen jobbar för fullt med att bl. a. få fram material till papperskartan och webbsida/app , leta samarbetspartners och se över hur kartan ska distribueras.

Kartkommittén finslipar för närvarande det sista på kartan.

Redan nu har vi flera samarbetspartners klara och bearbetning av fler fortgår. Kring Hitta Ut finns det möjlighet till olika former av samarbete:

  • Traditionell sponsring med reklamplats på karta eller webbsida/app
  • Genom marknadsföring genom Checkpoints
  • Företag kan även driva Hitta Ut som ett friskvårdsprojekt inom sin verksamhet.

Om du ser dig ha potentiella ingångar i lämpliga verksamheter får du mer än gärna höra av dig så berättar vi mer.

Vill du vara med och jobba med Hitta Ut så låt oss veta, det kommer att finnas en rad uppgifter som behöver hanteras fram till start och även när vi väl är igång. Det kommer att behövas några som sätter ut Checkpoints, andra som hanterar supportfrågor och några som marknadsför Hitta Ut i sociala medier mm.

Nu ser vi till att göra Hitta Ut till en succé, det kommer att sprida intresset för orientering, stärka föreningens verksamhet och  ge ett gott ekonomiskt tillskott!

Läs gärna mer om Hitta Ut här

Sugen på att bidra, vill veta mer eller bara komma med glada tillrop hör av dig till per.rooth@gmail.com eller 0768329619.