Gemensamma träningar för vuxna

  • 15 jun 2021

image: Gemensamma träningar för vuxna

Styrelsen har beslutat om återstart av Gemensamma träningar för vuxna. Läs mer här.

Styrelsen behandlade på sitt senaste möte frågan om återstart av gemensamma träningar för vuxna. Beskedet blev att det nu är ok att börja med träningar för vuxna utan anmälning, exempelvis tisdagsträningar vid Vokalen och torsdagsträningar på karta. När myndigheterna i sin 3-stegstrappa för återöppning (vi är nu på Nivå 1 av 3) släpper restriktionerna till nivå 2 är det möjligt att också duscha i Vokalen men deltagare rekommenderas att fortsätta duscha hemma. Matservering planeras att starta när restriktionerna släpps till nivå 1. Observera att samåkning även fortsatt ska undvikas, åtminstone till vi når Nivå 2. 

Redan nu finns det gemensamma träningstillfällen upplagda i kalendern. Varför inte ta möjligheten till personlig återstart redan ikväll, då det blir 2min-intervaller med traditionsenligt avlöp från VOKalen? Eller på torsdag då det erbjuds OL-träning på Hissö / Kronoberg? Till OL-träningen behövs föranmälan under Klubbaktiviteter i Eventor (se not nedan), för att kunna planera kart-åtgången. Väl mött!

Not: 
För att nå Klubbaktiviteter i Eventor (https://eventor.orientering.se/), se bilder nedan. Börja med att Logga in med ditt personliga inlogg. Du som är medlem i annan klubb är förstås också välkommen på våra träningar och det ska gå att anmäla sig i Eventor även för dig, med lite mer letande. 

1.

2.