Hittaut juni

  • 30 jun 2021

image: Hittaut juni

Nu har vi varit i gång med Hittaut i ca 1,5 månad, responsen har varit enbart positiv, många har verkligen tänt på konceptet.

Inom kort kommer vi passera 1000 deltagare i Växjö, vilket får anses vara mycket bra för ett första-års-projekt. Av dessa 1000 är det 62, väldigt många icke-orienterare, som tagit alla aktiva Checkpoints.

I juni gjorde vi ett Checkpointsläpp kring Domfälle och i augusti kommer det ytterligare släpp för Pene/Evedal.

Under vecka 23 kördes Veckans bana med kontroller i form av Checkpoints i Fylleryd. Ett effektivt sätt att arrangera och roligt sätt att få orienteringsfeeling! Missat detta så finns fortfarande kartorna publicerade i Eventor, och stolparna står där de står till oktober. Förhoppningsvis kan vi göra om detta i framtiden vid Checkpointsläpp för att ytterligare knyta an till orienteringssporten.

Nu går vi in i semesterperioden och förhoppningsvis kommer en hel del turister ta chansen att köra Hittaut när de besöker Växjö.

Efter sommaren är det dags att börja snegla mot nästa säsong, vill du vara med i det arbetet, har idéer hur vi kan utveckla Hittaut eller tankar kring sponsorer tveka inte att höra av dig.

Ha en riktigt skön sommar!