Uttagning till Elitgrupp och Utvecklingsgrupp samt Ranking

  • 6 feb 2022

För de juniorer och seniorer som önskar ingå i elit- eller utvecklingsgrupp under säsongen 2022 är det nu dags att ansöka till detta. Löpare som blir uttagna till dessa grupper erhåller visst ekonomiskt stöd från klubben. Det förväntas bl a att uttagna löpare ställer upp i prioriterade stafetter samt vissa värdetävlingar. I dokumentet "Administrativa regler och rutiner" som går att finna under intranätet eller i nyheten om årsmötet går det att läsa mer om vad de olika grupperna innebär och kriterierna för att ingå i dem.

 

Om du vill ingå i en grupp under 2022 så skickar du ett mail till Peter Braun på fprbraun@gmail.com och anmäler ditt intresse senast den 28 februari. Vi vill att du i mailet skriver lite om vilka mål/ambitioner du har för säsongen 2022. TTE kommer sen att lämna förslag till styrelsen för beslut vilka som skall ingå i Elit- respektive Utvecklingsgrupp. För frågor går det bra att ringa eller messa på 0703301798.

 

Ranking

Ranking behövs för att springa Swedish League, elitklass på Oringen samt SM-tävlingarna. Alla som vill ha ranking behöver anmäla och betala det själv. Det kostar 250 sek och ska vara betalt senast 2022-03-16. Mer info finns här:

Eventor - Betalning (orientering.se)