Träningsarrangörer sökes

  • 4 mar 2022

Vi söker arrangörer för vårens torsdagsträningar.

Nu är snart Vinternattsäsongen över och vi går över till dagorientering igen. Säsongens sista vinternatt går av stapeln 24 mars och 2 veckor efter det så börjar dagorienteringen. Därför efterlyser vi nu arrangörer för torsdagsträningar fram till slutet av juni. För att fler ska våga testa på att arrangera så kan man antingen anmäla sig som huvudarrangör eller som hjälpreda där huvudarrangören alltså visar hjälpredan hur det går till. Som nybörjare kanske man känner sig osäker på utsättning av kontroller men kan tänka sig att hjälpa till på andra sätt, till exempel avprickning och utdelning av kartor. 

Vi inleder med ett par vanliga OL-träningar där man kan lägga in lite olika tekniska moment i banorna om man vill. Därefter går vi in i sprintsäsongen i maj och avslutar med tjogetträningar i juni. Gå in på kalkylarket nedan och skriv in ditt namn på det datum som passar.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NE0_8GnxGosiW_PlOjFnMDFouRZPZUUJWB_XEa0zRaU/edit?usp=sharing

Tänk på att vi är en ideell förening och er hjälp behövs, Alla behöver dra sitt strå till stacken för att vi ska kunna ha vår träningsverksamhet.