Sista Tjoget uppdatering

  • 30 jun 2023

Här kommer en sista Tjoget uppdatering.

Imorgon kl 15.00 smäller det! Hoppas alla är laddade och taggade för Tjoget 2023. Ta del av allt vad som gäller för tävlingen via Eventor. https://eventor.orientering.se/Events/Show/40254 Där finner ni info om campingfördelning, grillföreskrifter, banläggarens ord, PM mm. Se till att du har koll på det som gäller dig. På TC har vi i år ett större och ett mindre tält där vi anslår allt som berör tävlingen. Det finns inga lagledare utsedda för våra tre lag utan tillsammans inom lagen ser vi till att man vet vem man växlar till och att lagkompisar kommer upp och på plats i tid.

När du är ute i skogen så ta en extra sekund eller två för att säkerställa att du stämplar rätt! Var också noggrann vid växling och ta rätt karta, visa siffran på kartan för kompisen du skickar ut.

När du inte är ute i skogen så heja på och umgås med klubbkompisar (och andra förstås). Är det någon i klubben som du inte har träffat eller pratat med innan så passa på och presentera dig! Tjoget är ett gyllene tillfälle för att ha trevlig i klubben!

Tillsammans gör vi Tjoget 2023 till en fantastisk helg!

P.S glöm inte regnjackan :)