GLÖM INTE ATT anmäla dig till 25-manna helgen 6-8 oktober senast lördag 26/8

  • 23 aug 2023

GLÖM INTE att anmäla dig till 25-manna helgen 6-8 oktober senast lördag 26/8.

Tävlingen går vid Lida friluftsgård, söder om Stockholm. 25-manna-stafetten på lördag och 25manna-medlen på söndagen.

Vi kommer att åka från Växjö i minibussar på fredag eftermiddag (cirka 15.00) .

Vi kommer att bo på Hagabergs Folkhögskola konferens och vandrahem i Södertälje. Där bor i dubbelrum eller trebäddsrum med dusch på rummen och lakan och handdukar.

Frukost ingår på lördag och söndag och på lördagkvällen äter vi gemensam middag på boendet.  Biff Lindström med rödvinssås, persiljesmör och stekt potatis eller vegetariskt alternativ till biffen. Sallad och bröd.

Vi har bokat 4 minibussar och 32 sängplatser på boendet, så vi hoppas att även en del reserver och övriga supportrar vill hänga med på resan. På lördagen finns möjlighet att springa en öppen bana eller anmäla sig till löparbanken om man hamnar utanför laget. På söndagen är det vanlig tävling.

Lite nyheter för året.

Nytt för årets stafett är att sträcka 6 går från röd till blå svårighet. Även lagsammansättningen har uppdaterats. I år ska ett lag bestå av minst nio herrar varav minst en H16 eller yngre samt minst nio damer varav minst en D16 eller yngre. I laget får det vara max åtta H21-löpare och max åtta D21-löpare.

Utöver detta kommer sträckorna 3, 4 och 23 springas med karta i skala 1:7 500 i stället för skala 1:10 000 och sträcka 25 får en separat omstart för att minska trängseln.

Så alla behövs för att få ihop ett lag.

Vi behöver din anmälan senast 26/8.  Anmälan via klubbaktiviter på Eventor.  Egenavgiften för resan är 725:- för resa, boende med frukost och middag på lördagskvällen.