25-manna närmar sig.

  • 20 sep 2023

25-manna närmar sig. Här kommer lite praktisk information inför resan...

UK (Sven L och Magnus E), som inte vill ha några återbud, presenterar laget på den interna hemsidan under nästa vecka.

Vi åker med 4 minibussar från Växjö, där alla 36 platserna är bokade. Christian M ordnar egen resa och boende och Hugo K ordnar egen resa, men bor på boendet lördag till söndag, plats i minibuss finns till och ifrån boendet.  Vi  bor på Hagaberg Vandrarhem och Folkhögskola i Södertälje i trebäddsrum eller dubbelrum. Erik J, Frida K och Rasmus L ordnar eget boende och resa från Södertälje på fredagkvällen och till arenan lördag och söndag.

Resan till Södertälje tar  drygt 5 timmar med ett matstopp i Mjölby eller på Ikea Linköping. Vi räknar med att 3 minibussar åker från VOKalen kl 15.00 och en lite senare vid 16.00. Magnus Eriksson ansvar för den sena bussen, så hör av till Magnus om du vill/måste ha plats i den sena bussen.  En buss åker via Lammhult med stopp (Erik P M) och jag antar att några också vill stiga på i Eksjö.

Frukost på boendet mellan 06,30 och 8,00. Middag på lördagkvällen 18.30.  

 Vi påminner om att inte glömma att göra anmälan till 25-medeln på söndagen, vi rekommendar att alla under tjänster väljer startgrupp 10.00-10.59 för att lättare samorda resan.

Egen avgift 725:- för resa och boende.  Enbart resa 300:-.

Lars Eklund (resesamordnare)