Snart vinternatt - arrangörer sökes!

  • 24 okt 2023
  • träning

Uppdaterad info!

Fortfarande finns det några luckor i programmet, så passa på att ta en etapp! Länk till programmet finns längst ner i nyheten. Se gärna våra förslag på områden!

Nu finns också ett dokument för att hjälpa arrangörer när ni skapar er etapp i Eventor, med viktig info även för den rutinerade Eventoranvändaren. Kolla efter "Administrera vinternatt" i Medlem -> Dokument -> Alla filer här på hemsidan eller kolla i FB-gruppen.

 

 

2023-10-15:

Hej VOKare!

Den 26e oktober brakar vinternattsäsongen 23/24 i gång! Totalt 14–15 etapper kommer avgöras på torsdagar vecka 43 till 7, med en eller två veckors uppehåll kring julen. Lysande tillfällen att träna för kommande års stafettliga, släppa lös sin inre vinnarskalle eller bara uppleva den nattsvarta vinterns mörkaste sida tillsammans med ett härligt, drivet gäng. För att det hela ska vara möjligt behöver vi hjälpas åt att arrangera. I anmälningsformuläret nedan kan man fylla i önskad vecka och område. Där finns också kontaktuppgifter till mig och Linus och ytterligare info till arrangörer. Nu taggar vi inför en lång och givande vinter och att bli starkare (tekniskt eller fysiskt) än någonsin till våren!

https://liveateduhoglandet-my.sharepoint.com/:x:/g/personal/elinwer_utb_hoglandet_se/EWEZBU6YHmNIs6rvfbIT3QEBoMxzlCgPhxF4YP0vGdGZyw?e=MQTb8O